10 L Rezervoar za Gorivo Bencin Pločevinke Sodih Lahko Plina Rezervno Posodo, Anti-statični Jerry Lahko Polaris Rezervoar za Gorivo Pack Jerrycan Mororcycle Tank

5
(1 Ocene)
€58.32 €29.16
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Blagovna Znamka ZUIMI
Element Širina 10cm
Postavka Dolžina 35cm
Vrsta Materiala UHMWPE
Postavka Obsega 10 L
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Višina 47cm
Postavka Vrsta Petrol Pločevinke
Velikost As picture shown

O Izdelku

Specifikacije: Barva: Kot slike pokazale Material:Visoko Žilavost Plastičnih Prostornina: 10 L

Posebnosti: -iz visoko žilavost materiala, plastike, olje in proti koroziji, anti-statični, anti-uv. -Primerno za motocikel gori. -Vgrajen olje cev za gorivo (cevi). -Z odzračevalne luknje za preprečitev backflow negativni tlak, ki ustvarjajo.Opomba: Vgrajen tekočina ne sme presegati določbe posode zmogljivost preverite goriva, cevi in tesnila.Paketu: 1 x 10 L posodo za Gorivo ali

1 x 10 L Rezervoar za Gorivo ,1 x Klešče Za TheTank

Olje cev za tank Univerzalno vse motorno kolo avto/SUV/vozila s stojalom

Plačilo: 1)www.ventura.si podpira Visa,MasterCard, Maestro Debetno Kartico, in nakazilom prek banke. 2)Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od vašega naročila, če je to mogoče.Smo le ladja blaga za vas glede na naslov, ki ga je napisal v www.ventura.si,če želiš spremeniti, prosim, pustite sporočilo, ko oddate naročilo.Dostava : 1)Običajno,parcela bodo prišli v 15-45 dni.Ampak ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda. 2)Bomo poslali postavke v 1-5 delovnih dni, ko je vaše plačilo je popolnoma preveriti.To je paket ne pridejo v 60 dneh,prosimo, povejte nam in bomo vrnili denar.Velikost : Vse dimenzije so merjene s strani theremay 0-2 cm odstopanja.Barve : Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je predmet prejel je napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.Sporočila : 1)Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, kliknite 5 zvezdic povratne informacije, če vam je všeč naša predmetov in storitev.Mi bo zagotovila konkurenčne cene in boljše storitve vso pot.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spora o www.ventura.si.Zavedamo se, da nesreço morda boste morali, če bi šel kaj narobe, pa mislimo, da vse težave bodo rešene, ko aktivno sodelovanje in dobra komunikacija! 2)Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1-2 delovni dan.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

sku: w7324

Oznake: rezervoar za gorivo bencin pločevinke sodih lahko plina, posoda, off-road bencin pločevinke, jerry lahko 20 litrov, , jerry lahko rezervoar za gorivo, Sod za shranjevanje.

Anonymous (2022-11-30) - Kakovost je dobra. Prodajalec je počasen, je dobavljen predmet tednov po tem, ko bi postavitev, ki očitno povzročilo zamude pri dobavi; 46 dni samo za naslednje države; Pakistanu! Plus, ne za sledenje po predaja 3. stranka dostave, pozor!!!

Podobni Izdelki