Računalniški Zvočniki Stereo Večpredstavnostni Sistem Zvočnikov Z Subwoofer Z Rgb 3.5 Mm Audio Vhod, Ki Je Primerna Za Prenosni Računalnik

1
(1 Ocene)
€48.42 €30.51
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Število Zvočnika Ohišje 1
baterija No
Vhodna Moč(W) 500+ W
Blagovna Znamka jakcom
Inteligentni Osebni Pomočnik Noben
Material Kovine
Daljinsko Upravljanje No
Kanali 5.0
Certificiranje Noben
Vrsta Zvočnika PRENOSNI
Avdio Crossover Celotno Območje
Omara Material Plastični
Poreklo Celinska Kitajska
Sporočilo Indukcijske
Vir Napajanja Noben

O Izdelku

Računalniški Zvočniki Stereo Večpredstavnostni Sistem Zvočnikov Z Subwoofer Z Rgb 3.5 Mm Audio Vhod, Ki Je Primerna Za Prenosni Računalnik

Opis Izdelka

Lesene omare je zasnovan kot celoto, tako, da se odpravi izkrivljanja, ki jih povzročajo resonanco in polje zvoka, in da je kakovost zvoka bolj mehak in čiste in naravne.

Dihanje LED Luči: Ta računalnik, zvočniki vgrajeni RGB razsvetljavo,ki ustvarjajo romantično in sproščujoče stranka/Glasba/igre/filmov in video ambient.Opomba: osvetlitev barve bodo spremembe ciklično,ne morete izbrati za nadzor svetlobe barvo.

Notranje stene zvoka vodnik luknjo, je gladka, nizke frekvence zvoka wave je izdal nemoteno, ki lahko učinkovito zmanjšajo motnje, ki jih povzročajo zvok trenja

Velike-velikost wooferja je supercharged na tla in ima močan bas učinek

Preprosto Nastavite & Široko Uporabnost: Napaja izključno preko USB in je povezan z napravami prek univerzalne 3.5 mm AUX-kabel, odpravlja potrebo po vtičnico.3.5 mm audio vmesnik, primeren za večino glasbenih predvajalnikov,iPad,telefon,tablični računalnik,MP3 predvajalnik ali drugo napravo.

Izhodna moč: 5W+3Wx2

Napajanje: USB 5 V

Zvočnik velikost: 3-palčni + 2 palca * * 2

Nadzor glasnosti: neodvisni gumb nadzorne plošče

Signalom in šumi: Večja od 85 db

Frekvenčni razpon: 20Hz~20KHz

Občutljivost: 800mV

Barva:črna

Material:leseno

Velikost:180 x 120 x 145mm

Vsebina Paketa:

1 x glavni zvočnik

2 x sub zvočniki

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

sku: w69693

Oznake: računalniški zvočniki stereo večpredstavnostni sistem zvočnikov, Zvočnik, stolpec, stereo sistem, ozvočenje, 5 1 sistem zvočnikov.

Anonymous (2022-10-18) - Pričakuje stolpec velikost velik človek dlani, in je prišel z otroki je Kukish. Zelo majhna!!! Jaz ne svetoval, v description dimenzije, ki niso navedeni! Prodajalec tudi skriti velikosti!!! Kitajski Napak!!!

Podobni Izdelki