ANCEL BD310 OBD2 Optičnega Skeniranja Strokovno 3in1 potovalni Računalnik Za Avto Digitalni Merilnik OBD 2 Avtomobila Diagnostičnih Orodij Brezplačno Posodobitev

0
(0 Ocene)
€102.66 €66.73
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
APLIKACIJA Podpira Jezika Angleščina
Certificiranje CE
Jezik Nemški, Italijanski, Nizozemski, Portugalski, Španski, Finski, Francoski, Angleščina
BD310 Optičnega Funkcijo 2 OBD diagnostično orodje
Ime Modela Ancel BD310 OBD2 Skener
Poreklo Celinska Kitajska
Strojna Oprema Različica Najboljši obd2 skener
Različico Programske Opreme OBD 2 Diagnostično orodje
Blagovna Znamka Ancel
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
BD310 Funkcija 1 HUD Na-potovalni računalnik
BD310 Podpira Jezika Španski, Nemški, Italijanski, Francoski, Finski, Nizozemski, Angleščina, Portugalski
KLJUČNE BESEDE AVTO ACCESSORI, Orodja, ZA Avto, AVTO IZDELKA, auto, mehanično delavnico orodja, DIAGNOST ORODJE, avto orodje, Skener, bluetooth za avto, OBD2, Obd2 Skener, Card Reader, avto izdelke za avto, obd, tester, avtomobilske orodja, AVTO DIAGNOST, Avtomobilske Skener, avto skener, DIAGNOST SKENER, AUTOMOT
Posebne Funkcije bluetooth
Posodobitev Programske Opreme Da,
ladja čas V roku 24 ur

O Izdelku

ANCEL BD310 Ročni & Bluetooth OBD2 Optičnega Izključno APP z Baterijo Preskus, Preskus Zmogljivosti, v Realnem času Spremljati, Potovanje Analiza Avto Kodo Bralnik Muti-Funkcija Scan Orodje za iPhone, iPad & Android

ANCEL BD310 avto scanner, ki vgrajenim Bluetooth 3.0+EDR & BLE 5.0 uporabnikom omogoča, da preklapljate med ročni način in brezžična tehnologija Bluetooth način namestite stabilno.BD310 ne podpira le osnovne funkcije, kot so branje in brisanje kod napak, ampak tudi vključite vaš iOS, iPad in naprave Android v sofisticirano orodje za diagnostiko, potovanje računalnik, in v realnem času performance monitor.Zagotavlja stroškovno učinkovito izključno app za dokončanje različnih avtomobilskih testov, učenje globoko v svoj avto, in pravilno slabih voznih navad.Lastno BD310 dva-v-enem kodo bralnik pomeni, da lahko dobite eno ročni skener, ena funkcija bogati Bluetooth scan orodje, eden osnovnih 12v akumulator tester in en HUD zaslonu merilnika hkrati.

Zakaj Izbrati ANCEL BD310 Bluetooth OBD2 Skener?

Ekskluzivne APLIKACIJE:

Najbolj vozilu brezžične naprave za spremljanje in zahtevajo tretje osebe app (Navor, DashCommand itd.) za delovanje, in napredne funkcije zahtevajo dodatne pristojbine in počasnejši posodobitev vsebine.V BD310 ima ekskluzivno aplikacijo razvili v hiši, ki odklene vse napredne funkcije, in obljublja življenje brezplačno uporabo.

Celotno OBD2 Funkcije:

Ne samo, da natančno določiti kode in možni vzroki, ampak tudi opravljanje DTC iskanje, O2 senzor test, I/M pripravljenost, na krovu monitor preskus, preberite tok podatkov, zaslon zamrzne okvir podatkov, EVAP sistem za testiranje, pridobivanje informacij o vozilih številko (VIN) in ustvarjanje diagnostičnega poročila.

Dodatne Funkcije:

Dodano preskusov in potovanje analiza, ki omogoča snemanje potovanje stanje.Ima tudi druge funkcije, kot so glasovni opozorila za vozila, hitrost, temperatura vode in čas vožnje, baterije test, itd.

Podprte 8 jezikih :

Angleščina/Francoščina/Nemščina/Španščina/Italijanski/Finski/Nizozemska.

Življenjska doba brezplačne posodobitve:

Življenjska doba brezplačne posodobitve preko Windows PC,

Posodobitev programske opreme podpira samo Windows 7/8/10, NI mogoče posodobiti, na MAC in Windows XP!

Podpora Vrste Vozil:

10 OBD2 Funkcije v Bluetooth Načinu

Branje Kode:

BD310 obd2 motorja analyzer preberite, povezanih z motorjem kode napak, shranjene(trdi kode) in do kod (s prekinitvami kode) v ECU po skeniranju vozila.

Brisanje Oznake:

Brisanje kod napak, po repairment je narejeno po poziv kotu optičnega bralnika.

Zamrznitev Okvirja:

Ko emisij, povezanih s okvare, OBD II sistem ne predvideva le kodo, ampak tudi posname posnetek delovanja vozila parametrov za pomoč pri identifikaciji problema.

V Živo Datastream:

Prikaži nekaterih vozila elementov v realnem času spremlja svoje stanje vozila, kot so VSS (vozila senzor hitrosti), motor RPM (vrtljajev na minuto), PES (temperatura hladilne tekočine motorja), temperature olja, porabo goriva, DEVETA (polnilnega zraka temperatura), napetost, in tako naprej.Branje podprte odvisna od tega, kaj je nameščen na OBDII sistem proizvajalca.

I/M Pripravljenosti:

Prikazuje ali različnih emisij, povezanih s sistemi na vozilu ali pravilno deluje in so pripravljeni, da mimo letni Smog Preverite.

Na Krovu Monitor Test:

Ohranja gledal na to, kako vse, povezanih z emisijami pogonskih komponent in sistemov, ki delujejo.

O2 Senzor Test:

Omogoča nalaganje in pregledovanje O2 senzor za spremljanje testnih rezultatov za najbolj nedavno opravili teste iz vozila na krovu računalnik.

EVAP Monitor Test:

Vam začeti leak test za vozila EVAP sistem.Diagnostično orodje, ki ne opravljajo leak test, vendar signali za vozila na krovu računalnik za začetek sojenja. ( Nekateri proizvajalci vozil ne dovoljujejo zunanje naprave za nadzor sistemi vozila)

Pridobivanje Informacij O Vozilih:

Prikaz informacij, kot so VIN (Identifikacijska Številka Vozila), CID Vsebina (ID) in CVN (Kalibracijo preverjanje številka), itd.

DTC iskanja:

Po vnosu kode okvar in izberite avto, da, opredelitev in možni vzroki bo pokazala, da je pomagal vedeti, kaj je problem in mogoče popraviti sami.Več podrobnosti bo prikazan s priloženim "Google" gumb.

ANCEL BD310 OBD2 Z DVEH Delovnih Načinov:

1, O-potovalni računalnik funkcije (Dobil App od Prodajalca)

--- Prosto univerzalno Aplikacijo za iPhone/Android telefon.Povezovanje z Bluetooth 4.0 hiter, stabilen.

--- Zaslon (Graf) v realnem času podatki motorja, zajema: temperatura Hladilne tekočine, Napetost, Hitrost, Tlak, poraba Goriva, Zavornih/Pospešiti/Smog ravni emisij,

To je lahko tudi pametne potovanje računalnik, zelo enostaven za upravljanje razdaljo in voznih navad podatkov na vaš telefon ali tablični računalnik

--- V app, t tu se nikoli ne mesečne naročnine ali podatkov, načrti, v in-app nakupi, prosti, ni skritih stroškov, ali oglase.

OBD2 diagnostično orodje značilnosti

sku: w58119

Oznake: inverter obd2, primeru x7 znamke, obd2 optičnega strokovno 1995, obd vios, horoskop stenske nalepke, minilade detektor kovin, ds5 signalna luč, cr10 card reader, pro obd2 skener, avtomobili obd 2.

Podobni Izdelki