MAX 299KM/H motorno kolo Merilnik 7 Barv LCD Digitalni Števec Motocikla Pribor motorno kolo merilnik Hitrosti Moto nadzorni Plošči

0
(0 Ocene)
€39.40 €25.61
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Posebne Funkcije motorno kolo merilnik hitrosti
Element Širina 13.8cm
Vrsta Materiala ABS
Postavka Višina 9.8cm
Poreklo Celinska Kitajska
Element Teža 406g
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Ime Modela 24709

O Izdelku

Značilnosti:

【Več funkcij v en predmet,】: Ta motor merilnik ima merilnik vrtljajev, hitrosti in orodje kazalnika, in vse dele, ki so združena v en element, tako da je visoko zmogljiv komplet za motorno kolo

【Senzor hitrosti】: Tam je senzor za hitrost zasnovan na motor meter, in ta načrt lahko zagotovi visoko delovno natančnost in strokovne uspešnosti

【Visoke kakovosti za uporabo】: Ta motor merilnik je robustne ABS lupino z jasno objektiv in visoke kakovosti nepremočljiva in odpornost na udarce, tako da vseh teh dobrih modelov, ki omogočajo, da je sama prenesejo rahlo trčenje

【Enostavno preverite podatke v temi】: Anti-glare osvetlitev zaslona, enostavno pregledovanje na vseh zornih kotov med svetlobi ali v temi

【Nastavljiv 7 vrst barve】: zaslon je 7 vrst barve skupaj in so nastavljivi s pritiskom na desni gumb pod ODO stanju, tako da je to odličen dodatek za dekoracijo za vaš motocikel

Specifikacije:

Pogoj: 100% čisto nov

Material: ABS plastika

Shell Barve: Črna

Velikost: 140 * 99mm / 5.5 * 3.9 v

Senzor za hitrost Dolžina Kabla: pribl.125 cm / 49.2 v

Senzor hitrosti Velikost(L * D): 40 * 12 mm / 1.6 * 0,5

Delovna Napetost: DC 12V

Prikaz hitrosti Razpon: 0~299km/h(mile)

Kilometrski števec Zaslona Razpon: 0~99999.9 km(mile)

Merilnik potovanja: max.999.9 km

Prestavi mesto: 1 do 6

LCD Osvetlitev ozadja Barva: Nomally barva je modra, 7 barve nastavljiv

Napeljava Navodila: Prikazana kot pouk skupaj z izdelkom paket

Paket Je Vključeno:

1 x motorno kolo merilnik Hitrosti

1 x Senzor za Hitrost

2 x Magneti

Opombe:

Je enostaven za namestitev, vendar strokovno vgradnjo je vedno priporočljivo.

Prosimo, dovolite 0.2 palčni napak zaradi ročnega merjenja, hvala za vaše razumevanje.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.ventura.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.ventura.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

sku: w38070

Podobni Izdelki