Okno Avtomobila Breaker Zapestnica Volframov Karbid Noge Auto Glass Zlom Paščka Za Samostojno Reševanje Avto Pobeg Kladivo Manšeta Orodje

5
(3 Ocene)
€2.83 €1.98
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Poreklo Celinska Kitajska
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Ime Modela okno breaker zapestnica
Postavka Dolžina 0.0inch
Element Širina 0.0inch
Element Teža 1.0kg

O Izdelku

Bullet Točk:

1、Bistvenimi Izdelki za Varnost: manšeta okno breaker je nova vrsta varnosti pobeg orodje, ki se lahko hitro poškoduje avto stekla v omejenem avto brez ranjavanje sami.

2、Enostaven za Uporabo: vzemite off manšeta, ko uporabljate.Dal zanke manšeta na palec in kažiprst, potegnite projektil nazaj za javnost.Lahko prekinil steklo in pobeg varno.

3、Enostaven in Stilsko: Manšeta okno breaker ni le pobeg avto orodje, temveč tudi dober pripomoček za nošenje na vaši strani.To ne bodo počutili zajetno na vse, in prav tako se lahko primerja z druge modne zapestnice.To je zelo dobra izbira.

4、Široko Uporabo: Naš avto zapestnica okno breaker lahko uporablja na različnih vozil, kot so družinski avtomobili, taksiji, avtobusi, tovornjaki itd.

5、Toplo Opomnik: zapestnico breaker je učinkovit le za kaljeno steklo pogosto uporabljajo za stranskih oken, in ni učinkovita za avtomobilska stekla.

Descriotion:

Ne bodite presenečeni nad tako majhno velikost.Naše manšeta je dovolj močan, da bi prekinil steklo.Uporablja se lahko tudi kot naše zapestnica dodatno opremo, ali je mogoče doseči z drugimi modne zapestnice in kul acceassories.

Specifikacija:

Tip A: Redni

Tip B: Kovinsko glavo

Ime Izdelka: Avto Pobeg Volframov Karbid Okno Breaker

Izdelek Material: volframov karbid, elastična vrv

Teža izdelka: približno 7 gramov

Pakiranje Velikost: približno 11*9*1cm/4.33*3.54*0.39 v

Seznam Izdelkov:

1*Zlomljeno Okno Zapestnica

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

sku: w38053

Oznake: volfram kroglice volfram, volframov karbid moznikov, volframov karbid zobozdravstveni, herbarij stekla zapestnica, svinčnik volframov karbid, volframov karbid gozdu, elastičnost zapestnica stekla, zapestnica proti razbijanju, zapestnica steklo rdeče, volfram kroglice kit.

Anonymous (2022-12-30) - Zapestnico je, kot slike, ni še testirali. Brez komunikacije s prodajalcem. To je 29 dni, da dosežejo Trujillo, Perujem, 29/11/2022, prejetih 28/12/2022 sredo. Nar. 153 - 23 Skupaj Za Dostavo (2/11)

Anonymous (2022-12-14) - Kot je prikazano na slikah, sem poslal hitro.

Anonymous (2022-12-09) - ODLIČEN izdelek

Podobni Izdelki