Vroče Žica za Rezanje Stiropora Pero 110V-240V Pene Pero Iglo Električni Pene Polistirena Rezanje Toplotne Graviranje Nož Pero

5
(3 Ocene)
€11.52 €8.41
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Številka Modela Rezanje stiropora pero
Poreklo Celinska Kitajska

O Izdelku

Cut stiropora enostavno - kot nalašč za DIY obrt navdušence!

Glavne Značilnosti Rezanje Različnih zornih Kotov - lahko izrežete obliki odbora ali peno blok, iz katerega koli kota in obrti v želeno obliko.

Rezanje Gladko - kosi pene gladko in hitro, tesnila robovih čiste in ne pušča ostanke.Preprost Za Uporabo - Anti-slip ročaji z ergonomsko obliko, ki omogoča lažje delovanje, udobno, da imajo.Rezalnik segreje hitro, zelo priročen za uporabo.Pogosto Aplikacij - kot Nalašč za polistirena peno, rezanje, carving, in pisanje besed na pene.Primeren je za poslovne umetnine razvoj, kompleksna in majhne pisave, oblikovanja v oglasu (na primer črk) in kos art mest.

Specifikacije

Package 242 g Teža

Paket Velikost

(L x W x H) 28 × 9 × 7 CM

Vsebina paketa Zezzo® Vroče Žica za Rezanje Stiropora Pero × 1 komplet

Vrsta

NAS vtič, EU plug, UK plug

Ogrevanje Premer Cevi

2 mm

Delovno Moč Poraba

15W

Vhod

AC 100-240V

Izhod

DC 6V/2,5 A

Opomba Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

sku: w3471

Oznake: Vroče Žica Za Rezanje Stiropora Pero, pero polistirena, rezalni stroj, polistiren rezalnik, orodja polistirena, pena rezalnik polistirena.

Anonymous (2022-11-14) - zelo dobre kakovosti in zelo hitra dostava

Anonymous (2022-12-05) - odlično deluje super

Anonymous (2022-12-12) - Vrhunska Kakovost

Podobni Izdelki