Locsyuve Premium Kakovosti, Akril Barve Nastavite 24 Barve Akrilne Barve 0.74 oz (22ml) Varno za Otroke & Odraslih, Popoln Komplet za Začetnike

5
(1 Ocene)
€10.24 €7.68
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Blagovna Znamka LOCSYUVE
Slikarstvo Srednje Platno, steklo, papir
Embalaža set
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela 12/24 Barve
Vrsta Akrilne barve

O Izdelku

Spoštovani kupec prijatelja:

Počaščen sem, da si prišel v moje trgovine, prosimo, preberite naslednje informacije pred nakupom:

Q: ali obstajajo kakršne koli popusti na izdelku?

A: izdelki v tej trgovini so vse znižane cene.Lahko kliknite na spletni strani trgovine, da sledite moji trgovini.Nekateri izdelki bodo deležni dodatnih popustov, in bo super popusti na nekaj večjih festivalov.

Q: O času dostave?

A: potem, Ko oddate naročilo, se bomo izročiti blago v skladu z naročilom naročila.Na splošno, bo vaše blago dostavljeno v roku 2 dni (zadnji dan, vsak teden je dan počitka).

Q: Kaj pa poškodovano blago/paketa ne prejmete?

A: Če izdelek boste prejeli poškodovan, se prosimo, da ne komentar na to.Razlog za poškodovan izdelek lahko nasilno prevoz logističnih storitev.Zagotovili bomo, da je izdelek v novo stanje, preden ga je poslal, in bo paket je.je zelo trdna.Če ne boste prejeli paket, lahko poskusite malo počakajte.Če je ne bi prejel za dolgo časa, je lahko problem v prevoznem procesu; če zgornji pride do težav, se prosimo obrnite na nas v času, in bomo rešili problem za vas hitro in brezhibno.

Q: Kaj pa varnost akrilne barve?

A: lahko kupite in uporabite z zaupanjem.Materiali, ki se uporabljajo v naše barve so vse v skladu z mednarodnimi varnostnimi standardi in imajo ustrezne varnostne certifikate.

Q: Ne podpira velikih trgovinskih nakupe?

A: Dobrodošli na prodajalca prijatelji, kupiti, več kupite, več popusta.

Opomba: Če niste prepričani, ali je nakup primeren izdelek ali potrebujete pomoč v vaš nakupovalni se, prosimo, obrnite na nas v času, postrežemo vas z vsem srcem!

sku: w3082

Oznake: akril barve, sklop najlon, acrilic barve, fluorescentna akrilnih.

Anonymous (2022-12-28) - Dobro pakirani, barve so dobre, je trajalo 2 tedna, z malo, sem srečen.

Podobni Izdelki