2pcs A+B Čarobno Popravila Lepilo Agent Keramični Popravila Lepljenje Talne Wc, Kopalnica, Umivalnik Strešnik Gospodinjski Čarobno Keramične Ploščice Popravilo Zastopnik

0
(0 Ocene)
€7.31 €5.48
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje CE
Številka Modela čarobno keramične ploščice popravilo zastopnik
Vrsta Caulk
Uporaba Materialov Keramika

O Izdelku

Popravilo prilepite je super za popravilo kopalnica ali kuhinja, umivalnik, kad, ali keramične talne brez znamke.Pasta je narejen iz netoksičnih materialov, ki je varen za uporabo v zaprtih prostorih.Obnovi lepoto vašega keramični element, kot novo blagovno znamko.Gremo zdaj!

Značilnosti:

Enostaven Za Uporabo : keramične paste, je enostaven za uporabo za vse keramične predmete.V samo preprost 3 korakih: širjenje, pustite, suha, in poljski, lahko popravilo predmet, v le nekaj minutah.

Ne pušča Oznake : pasta je bele barve, ki je super za gospodinjski predmeti, kot, kopalnica, umivalnik, kad ali tla, itd.No očitno znamk, vam bomo pustili po popravilu.

Varen Za Uporabo : narejen je iz nestrupeno in okolju prijaznega materiala, ki je popolnoma varen za uporabo v zaprtih prostorih brez vonja.

Čisto Nov Popravila : keramične paste mogoče obnoviti naravno lepoto vašega gospodinjstva, notranje elemente in prihranite veliko denarja za nakup novega.

Uporaba Korakom:

1. Mešanico in mešamo, v skladu z ab 1:1 za 5-10 minut

2. Nanesite enakomerno na poškodovani del po mešanje

3. Poljski s smirkovim papirjem po popolno razsoljevanje

4. Tam je malo razlike v zaključku gradnje

Specifikacije:

Material: Keramični Prilepite

Teža: 100 g (lepilo: 50 g; B lepilo: 50 g).

Uporaba: za Ročno pranje bazen, akril kadjo, wc in stenske ploščice, talne ploščice, porcelan, marmor lesa in plastičnih materialov, itd.

Paket Vključuje:

1 x Čarobno Keramičnih ploščic, Popravilo Agent. (Lepilo+B lepilo)

Opombe:

A in B mora biti mešana da imajo učinek

Zaradi vpliva podnebnih, če prilepite je trdo in težko mešanico, prilepi se segreva v vročo vodo s skledo in donave pakiran z vročo vodo in pakirani skupaj.Ko je AB mešano na desni redčenja, vode, ne sme biti dodana prilepi .

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinki, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.

sku: w193831

Oznake: lepilo, wc keramika, keramični popravila prilepite, lepilo za keramične korito, Prilepite.

Podobni Izdelki