Sublimacija Prazno Prenos Toplote Kemični Svinčnik DIY Umetnosti Toplote Pritisnite Pero Gladko Pisanje za Šolo Office Home Mirovanju

0
(0 Ocene)
€1.46 €0.92
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Blagovna Znamka OOTDTY
Material prenos toplote
Vrsta Kemični svinčnik
Številka Modela Toplotni prenos kemični svinčnik
Pero Dolžina Cca. 140mm/5.51 cm
Poreklo Celinska Kitajska
Izbrisljivi Ali Ne No
Novost No
Pisanje Točke 1,0 mm
Uporaba Urad & Šoli Pero

O Izdelku

CPDD Zabavno DIY Prazno Prenos Toplote Pero Promocijske Meri Posnetek Pero Črno Črnilo Telefon Stojalo za Pisanje Journaling Ob Opomba

Značilnosti:

Prenos toplote za DIY: Naše sublimacija kemični svinčnik s prazno pero imetnikom omogočajo tiskanje različne vzorce ali besede o njih, kot vam je všeč, kot lepe vzorce, pozdrav besede, ali pa samo nekaj pisem, ki bo vaše kemični svinčniki razlikuje od drugih skupnih tisti, ki jih osebno obrti.Ko uporabljate prenos toplote tiskanje pralni, temperatura 180 stopinj Celzija, in čas je približno 4 minute.

Primerna velikost: Vsak meri toplote, pritisnite prenos posnetka pero meri približno 14 cm/ 5.51 centimetrov, in peresa ponovno je približno 10 mm/ za 0,4 palca, ustrezne velikosti za različne ljudi, da pridržite in pisati; kemični svinčnik, je črno črnilo za nemoteno pisanje izkušnje.

Lepo material: Naš toplote, pritisnite prenos posnetka pen je izdelana iz kakovostnega materiala, trmast za uporabo in prenos toplote tiskanje enostavno, tako da lahko natisnete nekaj vzorcev, ki vam je všeč na ograde, primerno za vas, z gladke površine, udoben na dotik, enostavno za vas, za prevoz in shranjevanje.

Široko prijave: prenos toplote pero lahko dovoli za odrasle in otroke, za pisanje in risanje v zvezek, list, beležnica, vabila in druge papirja.Primerna za vsakodnevno doma, v šoli, ali pisarniško uporabo.

Praktična darila: lahko prenos toplote prijateljev imena ali svoj najljubši vzorci na prazno stran prazno prenos toplote pero, in končni izdelek lahko idealno darilo za vaše sošolci, prijatelji ali sodelavci na Božič, rojstni dan, in drugih festivalih.

Specifikacije:

Material: Prenos Toplote

Pero Dolžina: Pribl. 140mm/5.51 cm

Črnilo Barva: Črna

Paket Vključuje:

1 Kos Sublimacija Prazno Kemični Svinčnik

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

sku: w1865

Oznake: prazno prenos toplote kemični svinčnik, prazno sublimacija peresa, sublimacija pero prazne, promocijske izdelke s prilagojenim logotip, sublimacija prazne pero, prazno črnilo, pero.

Podobni Izdelki