ODI Kolesa Zadaj Menjalnik Zaščitnik Kolo Prenos Varstvo Nosilec Aluminijeve Zlitine Ultralahkih Hitro Sprostitev Orodja Stražar

3
(2 Ocene)
€36.72 €14.69
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Poreklo Celinska Kitajska
Barve črna/rdeča
Izdelek Kolesa Zadaj Menjalnik Zaščitnik
Številka Modela 510174
Blagovne znamke ODI
Vrsta Zadnji Menjalnik Zaščitnik, ODI PTC
Teža 48.5g
Material Zlitine
Kolo del kolesarske opreme,

O Izdelku

ODI Kolesa Zadaj Menjalnik Zaščitnik Kolo Prenos Varstvo Nosilec Aluminijeve Zlitine Ultralahkih Hitro Sprostitev Orodja Stražar

Opis Izdelka:

ODI Kolesa Zadaj Menjalnik Shift Zaščitnik Hitro Sprostitev Širitev Montaža/Dock Nosilec

⭐Material: Ultra-lahkih visoke trdnosti zlitine aluminija

⭐Teža: približno 48. 5g, prosimo, da na strani s podrobnostmi za velikost

⭐Proces: CNC precizna obdelava površina anodiziranja, lahke, votle design, bo ne dodate preveč teže na kolo, bolj primeren za vožnjo

⭐Primerno za: gorsko/cesti/zložljivo kolo

⚠ Opomba: kolo mora biti hitro sprostitev kolesa set!

Funkcija:

1. Večina high-end sestavljeni avtomobilov na trgu, so lepa in teža za varčevanje, in večina od njih so v bistvu ni nameščen z dobro podporo za noge.Ta spremenjena del lahko zagotovi udobje.

2. Vodoravno površino zadnji menjalnik kolesa bo konveksna.To je lahko dobro zaščito, o stanovanje ali parkirano, tako da se ne da nič in vpliva na lepoto avtomobila.

3. Saj ni veliko prostora za namestitev dodatne opreme, kot so računalnik, rack in žice krmilnik na krmilo položaj, ta širitev rack lahko rešijo problem.Ga je mogoče namestiti z repom luči/avto luči, itd., prihranek prostora za dolge razdalje jahanje.

4. Primeren je za zlaganje kolesa na gorskih cestah, zamenjava quick-release vijak kape, zato kolesa, ki morajo biti hitro sprosti se lahko uporablja.Majhne spremembe, velike uporabo.

sku: w1761

Oznake: Kolesa Zadaj Menjalnik Zaščitnik, kolesarske opreme, , Menjalnik Obešalnik, kp158, zadnji menjalnik obešalnik, Okvir.

Anonymous (2022-12-21) - Hermes je paket izgubil, in AliExpress ne more pomagati,

Anonymous (2022-10-25) - Pošten prodajalec! Kljub podal napačen element, prodajalec zamenja brez obotavljanja. Hura in hvala. Zelo lepo predmet in dobro zaščito za menjalnik. Priporočamo!

Podobni Izdelki