HTVRONT 10 Pack 12"X12" Mat Jasno, Sublimacija HTV Vinil za svetle Barve Majica Bombažna Tkanina Dye Sub Prenos Toplote Vinyl

0
(0 Ocene)
€22.59 €13.56
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Barve Sijajni in Mat
z NAMI/UK/AU/DE skladišče 3 do 7 dostave dni od US/UK/AU
Velikost 12"X12"/30cmX30cm
htv vinyls za Sublimacija za T-shirt obleko/bag/vzglavnik/nogavice/klobuki
Blagovna Znamka HTVRONT
Poreklo Celinska Kitajska
Količina 10 paket listov
Sublimacija HTV vinyls Sublimata prenos toplote vinyls

O Izdelku

Obvestilo: 1. Imamo domače skladišče v US/UK/AU državah.

2. Čas dostave: Če se odločite, dostava od US/UK/AU državah.

Približno 3 do 8 delovnih dni za dostavo do NAS/UK/AU naslov.O tej postavki

👕【Bombažne Tkanine, Sublimacija】- Če se potrudiš, sublimacija na bombažne tkanine, naš sijajni sublimacija vinyl je neverjetno alternativa.S pomočjo tega jasno htv listi, lahko preprosto storite sublimacija na bombaža T-srajce, tote vrečke, blazine, predpasniki in več.

✨【Žive & Svetle Barve,】 - Z več kot 98% visoka hitrost prenosa, to je jasno vinil je vaše, mora imeti za sublimacija modelov na bombažne tkanine.Vam bo zagotovo všeč omamljanje, svetle in ostre rezultate vsak sublimacija projekt!

✂️【Enostaven za Uporabo】- v Primerjavi z sublimacija spray za bombažne majice (neenakomeren nanos, izginja in rumeno), naša jasno, sublimacija vinyl je veliko lažje za uporabo.Najprej zmanjšati jasno htv vinil prek Cricut ali Silhoutte, in nadaljuje z prenosa toplote, nato plast sublimacijski papir, jih lahko konča edinstven in zapletenih modelov, brez truda.

☀️【Stroj & Non-izginja】- HTVRONT sublimacija htv je vaše pojdi na izbira za dolgotrajne projekte.To jasno železa na vinil je dovolj trpežne, da prenesejo ponovi opere in zunanji dejavniki, kot so izpostavljenost soncu in dežju, brez izginja, porumenelost, pokanje in piling.

sku: w1726

Oznake: mat jasno, sublimacija htv, htvront toplote pritisnite, Prenos Toplote Vinyl, papir stanja vinil, sublimacija knjiga, T-Majice.

Podobni Izdelki