Cmok Maker - Zaviti Dve naenkrat Dvojno Glavo Samodejno Cmok Plesni Leni Mora-Ravioli, Izdelava Kalupa Za Domači Kuhinji Pecivo

5.00
(0 Ocene)
€3.10 €2.17
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Blagovna Znamka alloet
Funkcija Okolju Prijazno, Na zalogi
Cmok stroj doma cmok maker
Vrsta Peko & Pecivo Orodja
Certificiranje CIQ
Komplet Število 1
Peko & Pecivo Orodja Tip Celoten Sklop Plesni
Številka Modela Cmok Plesni
Cmok Maker cmok za kavo stroj
Embalaža color box embalaže
Pakiranje velikost 20.6*12.4*14.5 cm
Material Plastični, 304 Nerjavno Jeklo + ABS
Velikost izdelka 20*12*17 cm/7.87*4.72*6.69 palčni
Poreklo Celinska Kitajska

O Izdelku

Cmok Maker - Zaviti Dve naenkrat, Dvojno Glavo Samodejno Cmok Kavo, Pecivo Orodje, Najboljše Pripomočke, Ravioli Cmok Maker Ovijalnika Pritisnite Plesni, Kuhinjski Pribor

Funkcija:

Hrana Razred Material: Izdelani iz kakovostne ABS+304 nerjaveče jeklo, je čvrst in vzdržljiv, in osnovne anti-skid pad je stabilen.Je enostaven za uporabo in čiščenje, samo sperite moke z vodo.

Izdelava Cmoki: ste še vedno v skrbeh, zaradi česar cmoki?Imate nadzor nad obliko in moč svoje roke vsakič, ko bi cmoki, ampak vsak cmok je drugačen.S tem cmok pralni, da se ta težava se lahko popolnoma rešeno, kar vam omogoča, da hitro, da bolj cmoki, brez potrebe za veliko čaka na svojo družino.

Enostaven za uporabo: Ta nova in posodobljena cmok pralni lahko pack dve naenkrat in bi več štruklji na hitro.Tudi če ste začetnik, se ta cmok maker enostavno omogoča, da je lepa vijugasto cmoki v kratkem času brez hitenja.

Kako uporabljati: 1. Odprite stran za odklepanje naprave za cmokov pralni; 2. Določijo cmok kože in dal polnjenje; 3. Pritisnite ročico navzdol. 2 cmoki lahko izvede in pritisnete ob istem času.

Uživajte DIY čas: lahko DIY cmoki z družino in prijatelji doma ali na zabavah, hkrati povečati vaš otrok roke-na sposobnost, in ne traja dolgo, da bi veliko, potem uživajte v zabavno za pripravo okusne ročno hrane za sebe, preživijo srečen čas.

Specifikacija:

Material: 304 nerjavno jeklo + ABS

Velikost izdelka: 20*12*17 cm/7.87*4.72*6.69 palčni

Embalaža: color box embalaže

Pakiranje velikost: 20.6*12.4*14.5 cm

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Pakete:

1* cmok, ki stroj

sku: w16802

Oznake: cmok maker-zaviti, Cmok Maker, dvojno glavo samodejno cmok pralni plesni, kruh, ki stroj, dampling pralni maker, kuhinjski pripomočki.

Podobni Izdelki