Zrak Fryer Silikonski Pekač Pladenj Pot Premium Kakovosti, Enostavno Čiščenje Mat za Dom Kuhinja, Kuhanje Vroče Prodaje

0
(0 Ocene)
€8.44 €6.16
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Peko Jedi & Soline Tip muffin soline
Poreklo Celinska Kitajska

O Izdelku

Zrak Fryer Silikonski Pekač Pladenj Pot Premium Kakovosti, Enostavno Čiščenje Mat za Dom Kuhinja, Kuhanje Vroče Prodaje

Opis :

Značilnosti:

1.Bistveni Zraka Fryer Dodatek: Podloga vaše zraka fryer košarico s silikonsko pan je idealen način, da vaš zrak fryer čiščenje in zaščito vaše zraka fryer košarici, pred praskami, in prihrani čas za čiščenje, kar ohranja vaš zrak fryer lažje.Plus, zrak fryer je silikonski pan preprečuje izgorevanje okusnimi in hrane, ki drži skupaj, kar piščančja stegna veliko lažje pripraviti.

2.Enostavno Čiščenje: silikona pan teh letalskih fryers je zelo mehko in prožno.Ko je piščanec je naredil, pa silikonski pan znotraj navzven in čist zrak fryer silikonski pan, tako preprosto, kot dajanje posode v pomivalni stroj.Po vsem, ta zrak fryer silikonsko podlogo je popolnoma pomivalnem stroju, preprečevanje težav umivanje rok.

3.Obseg Uporabe : Naši silikonski pan je ne le zrak fryer varno, ampak tudi pečica, mikrovalovna pečica, zamrzovalnik, pomivalni stroj varen.Lahko se uporablja ne le kot pripomoček za zrak fryers, ampak tudi kot kruh skledo.

4.Bolj Ekonomično : večkratno uporabo zraka fryer silikonski košarica je okolju prijaznejši ter bolj ekonomičen kot vnetljive za enkratno uporabo zraka fryer pergament linijskih.

5.Poprodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Specifikacije:

Izdelek Material: Silikon

Uporablja Zrak Fryer Velikost: 3.6 L-9L, primerna za večino velikosti zraka fryers

Vrh Premer: 21 cm

Spodnji Premer: 18 cm

Višina: 6 cm

Teža izdelka: 148g

Odporno na toploto Temperatura: -40℃~240℃

Obvestilo:

1.Dejanska barva se lahko nekoliko razlikujejo od sliki zaradi svetlobe učinek.

2.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje :

1 * Air Fryer Silikonski Mat

sku: w1565

Oznake: zrak fryer, ninja dual air fryer dodatki, silikonski zraka fryer, silikonski pekač kalupov za vroč zrak fryers, peko zamenjava.

Podobni Izdelki