Ponovno Cvet Slikarske Šablone Lep Cvetlični Ptic DIY Umetnostne Obrti Predloge za Les Wall Paper Card Platno Vrata 8x

0
(0 Ocene)
€2.57 €1.80
Na zalogi

Dodaj v voziček Dodaj na seznam Želja
Številka Modela slikarske šablone
Poreklo Celinska Kitajska

O Izdelku

Značilnosti:

OOTDTY

8 Kosov različne šablone za risanje: Različne šablone, izdelane v cvet, podružnica, cvet, ptic in listja.Šablone so super za barvanje okraskov, zaradi česar je odličen dodatek za vaš dom ali predmetov.

Za večkratno uporabo za trajno: Za slikarstvo matrice so izdelane iz premium in okolju prijaznih HIŠNIH materiala, varen in prilagodljiv, lahek in stroj, gladke robove.

Večfunkcijsko: Na šablone so primerni za dekoracijo doma.Lahko uporabite akrilne barve, kreda slikarstvo, goba, čopič, prisluškovanje, zračno brizganje, majhen čopič slikarstvo na tla, stene, ploščice, les, miza, omara, vzglavnik, prazno platno, darilne vrečke umetniško delo.

Zabavna dejavnost za fante in dekleta: slika matrice bo vaš otrok zabavali.To je veliko darilo za malčki in majhni otroci za prihajajoče praznike, novo leto, otroci rojstni dan & strank.

DIY svoje obrti: Slikarske šablone so super uporablja za prazno platno tote vrečke in DIY svoje stranke korist vrečke ali darilne vrečke.Prinesel bo bolj zanimivo, okraskov za vaše DIY projektov.

Specifikacije:

Material: PET

Velikost: Cca. 150x150mm/5.91x5.91 cm

Paket Vključuje:

1 Komplet (8 Kosov) Slikarstvo Matrice

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja, se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

sku: w1540

Podobni Izdelki